Animasjonsvideo er et uvanlig ord

  0
  1600

  Det årlige tallene skal legges frem for bedriftens ansatte og administrasjon. Det er røde tall fra ende til annen, og det ser stygt ut for videre drift. Det er ønskelig at de som nærmer seg pensjonsalder går av mot en liten ytelse, ufaglærte til å finne annen arbeidsgiver og de faste ansatte til å gå ned i lønn. Utgiftene ser ut til å øke betraktelig med den nye leieavtalen, og salget går elendig. Med den nye konkurransen som nettopp har kommet til byen, vil sjansene være enda dårligere. Røde tall betyr omstilling for alle og en hver. Ikke bare for å effektivisere en allerede slank struktur, men rett og slett for å spare inn på budsjettet som allerede er krympet ned til nivåer langt tilbake i tid.

  Slik er situasjonen for mange bedrifter ikke bare i Norge, men verden over. Og om det er de dårlige oljetidene vites ikke, men det er klart at det er mange om benet, og derfor er det alltid viktig å være proaktive og omstille seg til suksess både for deg og dine ansatte.

  happySnu trenden med en animasjonsvideo

  Dere må begynne å nøste opp i problemene, og dere har tatt tak. Det lover godt. Men dere må omstille dere og ta tilbake markedsandelene som konkurrenten har snappet fra dere de siste årene. Noe så frekt, komme her og ødelegge moroa. Dere har lagt merke til at de bruker store reklameplakater ved innkjøringen og ofte har en betjent som står utenfor å tar i mot kundene som kommer. Men de har egentlig ikke noen god lokalisering, ei heller stort lokal eller lager. Men det har dere. Og i tillegg har dere netthandel. Webshoppen deres er faktisk ganske bra, og salget har økt noe. Men dere har mange spørsmål om produkter på kundeservice og det tar opp masse tid og binder ansatte til datamaskinen nesten hele åpningstiden. Det er her de geniale animatørene og kunnskapsrike tekstforfatterne kommer inn. De kan lage en fantastisk animasjonsvideo for dere, som forteller kundene om produktene deres, historien deres og om de fantastiske mulighetene tjenestene deres gir. Etter et kort møte, hvor du forteller om kjernevirksomheten deres, produktene eller tjenestene deres, kan dere være sikre på at salget gradvis vil øke til gamle høyder igjen. Da vil konkurrenten på andre siden av byen, begynne å klø seg i hodet.

  Økt salg er resultatet av animasjonsvideoen

  Det ble mye triveligere å innkalle til årlig samling for å gå gjennom tallene dette året. Kanskje er de fortsatt røde, men pilene peker nå bare en vei, og alle vil nok peke i samme retning. Nemlig oppover. Dette takket være deres dyktige ansatte som forstod meningen og viktigheten av den gode hjelpen dere hadde av å sette fokus på det visuelle uttrykket deres i en kontekst. Ekspertisen hjalp dere med fantastiske håndlagde animasjoner og unike videoer som forførte kundene og veiledet dem slik at de tok det riktige valget når det gjaldt hvilken forhandler de skulle benytte seg av. På denne måten hjalp animasjonsvideoen bedriften deres.