Båtutstyr online – Marineonline.no

0
1402

Det høres for godt ut til å være sant, men det er ikke en drøm lenger. For båtutstyr kan i dag like gjerne handles online som i en fysisk butikk. Det gjør det mye enklere for forbrukeren, og ikke minst reduserer prisene, da varen sendes direkte fra et lager til kunden. Da nettbutikken alltid gjør sitt beste for å levere varene hurtigst mulig, kan man i prinsippet bare legge seg tilbake i sofaen, lukke øynene og drømme om seilas til sommeren. Du kan klikk her.Det er tross alt best å være ute i båt på sommeren i Norge, da temperaturene kan komme opp i 20-25 grader C. Da er det godt å være nordmann og kjenne sola tar godt.

 

Båtutstyrsforhandler i utvikling

fishing-boat-1070011_960_720

Marineonline er en videreutvikling av en dansk netthandel. Det er vel ikke sikkert at de er like erfarne når det gjelder sjøfart som nordmenn, men forhandlinger og gode avtaler kan de absolutt mye bedre. Og det er gjennom gode avtaler at båtutstyr online fungerer, og at Marineonline.no har fått slik suksess. Ikke bare rimelig utstyr, men også fantastiske kjøpsbetingelser. Hurtig gratis frakt over 1500kr, lang angrerett og fakturabetaling. Slik blir det nettbutikk av. Samtidig legger de ansatte av nettbutikken stor vekt på god kundeservice slik at kundene skal få en god opplevelse med å handle hos dem. Og det er mye å spare på å ta en tur innom nettbutikken, enten man skal handle en ting, eller stor-handle for en hel gjeng.

 

Mye spennende båtutstyr online hos Marineonline.no

 

Det er mye spennende man kan kjøpe til båten sin hos Marineonline.no. Som for eksempel askebeger i messing, formet som et skjell. Eller et stormglass. Når man skal montere stormglasset må man passe på hvor det skal være. En god plass kan være ved broa eller et sted på dekk der hvor man står ved roret. Det gir tanker tilbake til fordums tider da sjørøvere og pirater regjerte havene.

Er man litt mer moderne og ønsker det beste av ny -teknologisk utstyr, så har nettbutikken det også. Vil man sikre seg i storm, kan NASA Mob hjelpe, for den indikerer med høylytt signal dersom det er mann over bord. For seilere er det alltid viktig å ha vind, og en NASA Clipper Wind kan hjelpe til med å måle vindstyrken og ikke minst retningen. Dette er bare noe av utvalget av båtutstyr online hos Marineonline.no. Mulighetene er mange og enten man ser etter noe å pynte sin gamle snekke med eller det nyeste av det nye innen teknologiske duppeditter, så vil man finne dette hos Marineonline.