De beste forbrukslån

0
1452

Leter man etter de beste forbrukslån, må man lete godt. Ikke fordi de ikke finnes, men fordi det er mange å velge mellom. Og det som er bra for noen, er ikke alltid bra for andre. For alle har ulike utgangspunkt. Det kommer helt an på hva man trenger pengene til og hvor mye man trenger. Da er det helt utrolig bra at de beste forbrukslånene er samlet på en side slik at man kan sammenligne dem der og da. Ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene.

Trenger man et forbrukslån til å fikse på tanngarden kan man låne mellom 10 og 100 000 kroner som et lite tilskudd til tannstellet. Har kona gått fra deg og du sitter igjen med flere smålån kan forbrukslån brukes til å refinansiere og få en bedre økonomi. Har bilen gått i stykker, kan et billån mellom 100-200 000 kroner være løsningen. Det er så mange muligheter, like mange som problemer.

euro-427530_960_720

De med lavest rente er de beste lånene

 

Det er ingen tvil om at lav rente er det samme som kvalitet. For jo lavere renten er, jo mindre er man pliktig til å betale tilbake. Men det betyr ikke det samme som at månedsbeløpet er lavt. Det kommer an på løpetiden. Så tenker man seg en lav månedsutgift, bør man velge et forbrukslån med lang nedbetalingstid. Er bilen du kjøper under 5 år når du kjøper den, kan man sette lånet på 10 år, da slipper man unna med en lav månedlig sum. Dersom man vet at man uansett skal betale ut gjelden til sommeren når feriepengene kommer, kan man gå for en kortere nedbetalingstid. Banken vil ofte se på dette som et lån med lavere risiko og dermed gi deg en lavere rente. Men alt kommer an på dine egne ønsker og vilkår for å låne et av de beste forbrukslånene som finnes for deg. Derfor er det alltid lurt å gå gjennom alle lånene, og etterpå sammenligne dem. Da vil man først kunne utskille de som ikke er aktuelle, og der etter få en oversikt over de beste forbrukslånene.

 

Smart med forbrukslån

 

Har man fått en ny ligningsverdi på leiligheten, samt tilstandsrapport, kan man virkelig gjøre gode penger. Man har planer om å flytte hjem på gården til sine foreldre, og vet at dersom de oppgraderer det elektriske systemet i leiligheten, så vil etter all sannsynlighet, boligen få en økt markedsverdi i størrelsen 1 million kroner. Du fant ut at du kunne få oppgradert det elektriske systemet for 200 000 kroner. Da er det ikke stor tvil om hva du bør gjøre før du legger leiligheten ut for salg. Området du bor i har fått et kjempestort press på seg, da det er mange som vil flytte dit. Du vil helst ut på landet. Så dette kan bli en veldig berikende situasjon. Det tar ikke lang tid før långiveren forstår situasjonen din og velger å gi deg lånet straks dere legger på telefonen.

Det elektriske anlegget ble gjort om i en fei, og på første visningsdag kom det flere hundre mennesker. Dere måtte til og med be noen komme neste dag, da det ble alt for fullt inne på visningen. Og det lot ikke vente på seg, allerede noen timer etterpå kom de første budene inn. Ikke nok med at leiligheten var fort solgt, den gikk for 1,5 millioner over takst. Det var enkelt å betale ned forbrukslånet på 200 000 kroner den dagen.