Italia er et reisemål for deg som vil ha flere valgmuligheter

  0
  844

  På en reise til Italia kan du få oppleve god mat, vakre strender og flere tusen år gammel kultur. Byer som Roma, Venezia, Firenze og Milano er blitt mer moderne, men samtidig beholdt sine historiske kulturarver som ligger i alle disse byene. Du får mange valgmuligheter hva gjelder en reise til Italia, og det er ikke til å legge skjul på at mye av den gode rødvinen vi drikker i Norge kommer fra nettopp Italia.

   

  Prøv gjerne vinsmaking på vingårder som gir deg en ordentlig kulturopplevelse i Italia. Du kan blant annet dra til vingårder i Piemonte, Chianti, Rufina og Cortona hvor du får den komplette vinopplevelsen. For å komme deg rundt til disse byene, så kan du benytte deg av en bil som du kan leie ved hjelp av bilutleie. Dette er nok den beste måten å reise rundt på i et land som Italia hvor du også kan få oppleve en unik kystlinje.

   

  Benytt bilutleie i Milano for en unik opplevelse

  Milano er en unik by som er godt kjent over hele verden og besøkes jevnlig av turister. Nordmenn har et godt forhold til byen som har den spektakulære domen, også kjent som Duomo di Milano. Ved siden av den ligger et av verdens eldste kjøpesenter (Galleria Vittorio Emanuele II) som har kjente butikker og gode kafeer.

  For å få en unik opplevelse i den fantastiske byen Milano, så kan du benytte deg av muligheten til å kjøre rundt i de smale gatene hvis du leier en italiensk Fiat for eksempel. Bilutleie er godt brukt blant turister i Milano, og du kan leie en bil selv hos autoitaly.no for en behagelig kjøretur. Her finnes det ingen skjulte kostnader, og du får tyveriforsikring med i leien. Det er fullt mulig å hente bilen på ett sted, for deretter levere den et annet sted, hvis du har et behov for det. Med andre ord så får du full fleksibilitet når du velger bilutleie.

   

  Se fotballkamp på San Siro

  Når du har fått utforsket Milano ved hjelp av bilutleie, så kan du parkere bilen rett utenfor mektige San Siro. Her kan du kose deg med en fotballkamp av det sjeldne slaget. Derby di Milano er en intens og heftig fotballkamp som du kan se på San Siro. Mange fotballegender har spilt denne kampen, som for eksempel Pirlo, Zlatan, Gattuso, Ronaldo og Crespo for å nevne noen. Milano byr med andre ord på en unik fotballopplevelse ved hjelp av storklubbene Inter Milan og A.C. Milan.

   

  På stadion får du kjøpt supporter effekter som alt fra draktsett, fotballer og sko, til flagg og skjerf som har fargene og initialene til et av lagene. Hvis du er i Milano på våren og høsten, så kan du kanskje få oppleve en Champions League kamp til og med, om du er heldig nok til å få tak i kampbilletter. Hvis du vil ha mange valgmuligheter og få en unik opplevelse, så er Italia et perfekt reisemål for deg!