Et sikringsskap skal avverge potensielle problemer

0

Vi nordmenn elsker å ha det trygt og godt, noe vi helt klart har i hverdagen ettersom vi lar et sikringsskap stå for jobben av det elektriske i hjemmet vårt. Med andre ord så kan man si at et sikringsskap skal kunne løse hindringer som oppstår og avverge potensielle problemer, som for eksempel at en brann skal oppstå. Et sikringsskap er laget for å unngå overbelastning av elektriske produkter og strøm, slik at når det oppstår en overspenning, så vil sikringsskapet ditt skru av strømmen på det elektriske produktet som skaper den unødvendige overspenningen.

 

I mange sikringsskap finnes det brytere som blant annet skrur seg av, som du enkelt kan skru på igjen uten at du må skifte ut hele sikringen. Dette er meget tidsbesparende og gunstig for lommeboka. Hvis du ønsker å avverge potensielle problemer som kan oppstå på det elektriske nettverket i hjemmet ditt, så kan det være lurt å ha et sikringsskap som holder nivået.

 

Installer et nytt sikringsskap og plasser det riktig

Et nytt sikringsskap vil helt klart holde nivået, og ikke minst de forskriftsmessige lover og regler som hele tiden oppdateres for å kunne holde norske hjem trygge. Vi er med andre ord ute etter å finne forbedringer for å avverge situasjoner som kan ha negativ påvirkning på vår trygghet hva gjelder det elektriske nettverket i hjemmet vårt. Hvis du ønsker å være oppdatert og ha det nyeste og den beste kvaliteten for et sikringsskap, så kan det være lurt å kjøpe et sikringsskap fra sikringsskapet.no som leverer kvaliteten du trenger.

 

Da kan du være sikker på at du får den tryggheten du ønsker i hjemmet ditt, og at du hele tiden slipper å engste deg for vedlikehold av ditt sikringsskap. Eldre sikringsskap kan være tidskrevende og dyre hva gjelder vedlikehold, og du vil dermed slippe dette ved å kjøpe et nytt sikringsskap som gir deg kvaliteten du trenger. Når du derfor går til anskaffelse av et nytt sikringsskap, så er det også viktig at du plasserer det riktig i forhold til lover og regler.

 

Ikke gjør endringer i sikringsskapet på egenhånd

Noen velger å utføre vedlikehold på sikringsskapet sitt på egenhånd, og dette kan fort bli meget problematisk og dyrt. Derfor er det alltid lurt å konsultere med en el-installatør, slik at du ikke må rette opp i feil du selv har påført sikringsskapet ditt. Dette kan også i noen tilfeller være lovstridig da det kreves at du lar en el-installatør utføre nødvendig arbeid på sikringsskapet ditt.

 

Den største feilen mange gjør er for eksempel å la være å benytte vedlikehold og kontroll av sikringsskapet sitt, noe som fort kan føre til varme og feil på ledninger eller elektrisk utstyr, som igjen kan forårsake en brann. Dette er ikke en ideell situasjon du ønsker, og derfor bør du alltid unngå vedlikehold på sikringsskapet ditt på egenhånd. Hvis du derimot ikke ønsker å følge med på sikringsskapet ditt hver eneste dag, så kan det være lurt å gå til anskaffelse av et nytt sikringsskap som gjør mye av jobben for deg!

 

 

Kontorhotell i sentrum

0

Kan spare deg tusener

Bedrifter blir ofte regnet for å hate hverandre. Enten det er i media eller gjennom deres egen markedsføring, så er det ofte mye negativt skyts mot konkurrentene som står i sentrum. Denne negativiteten har ført til at vi nordmenn ofte tror at det er en ekstrem avstand mellom bedriftene her til lands, nærmest uansett bransje. Dette er derimot langt i fra tilfellet, og bak kulissene samarbeider bedrifter meget godt, selv de som fort regnes som de argeste konkurrentene. Dette kan gjelde transport, byttehandler, deling av ressurser, og en rekke andre aspekter ved business. Selv om det kan virke overraskende på mange, så er dette absolutt tilfellet og bedriftene tjener stort på dette samarbeidet. I en tidsalder hvor internettet har bragt oss nærmere hverandre og ført til flere koblinger enn noensinne, så har simpelthen ikke bedrifter råd til å vike unna dette. Samarbeid er i denne alderen helt essensielt for suksess, og uten vil bedrifter lide av andre bedrifters samarbeid med hverandre. Dette er bare en av mange grunner til at ideen om kontorhotell virkelig har tatt av her til lands. Som nevnt tidligere er deling av ressurser en av de store ideene som fører til et godt samarbeid mellom bedrifter her til lands. Et kontorhotell er en ide om at bedrifter kan dele kontorer på nøyaktig samme måte som vi mennesker deler rom på hotell når vi er ute og reiser. Naturligvis gjør det våre bokostnader mye billigere under reise, siden vi ikke trenger å betale for en hel bygning. På samme måte sparer bedriftene ekstremt store summer på å flokke seg sammen i en og samme bygning og dermed dele store kontorlandskaper. Dette aspektet er derimot langt i fra det eneste bedriftene kan tjene på, og dette konseptet fortjener en nærmere gjennomgang.

 

Sparing og læring på samme tid

Kontorhotell, som du kan se her, finnes nå i store deler av Norge. Det vitner om hvor populært dette konseptet har blitt over bare de siste par årene. Selv om kostnadene fort skiller seg ut som den aller klareste fordelen siden målgruppen grundere ofte har lite kapital, så finnes det mange andre gode fordeler. Der de fleste ser for seg et hektisk miljø når flere bedrifter deler en og samme bygning, så er det viktig å huske på hvilken type mennesker som deler denne bygningen. I et kontorhotell vil det mest sannsynlig være en rekke lidenskapelige og kreative mennesker, ettersom det er disse som for det meste utgjør små bedrifter. Det betyr at et miljø av kreativitet og innovasjon opprettes. Under lunsj, ved sammenstøt og til og med etter jobb, kan dette føre til viktige diskusjoner. Selv om bedriftene kan være fra vidt forskjellige bransjer eller på helt forskjellige stadier, så har de fortsatt en hel del til felles. Her er det med andre ord mye en kan lære fra hverandre. Ved å utnytte dette samarbeidet til det fulle kan bedrifter virkelig ta det til et helt nytt nivå med et kontorhotell. Dette handler altså ikke bare om et samarbeid på grunnlag av ressurser, men også de mer abstrakte godene, som læring. Med et kontorhotell vil altså ikke bare din bedrift spare store penger, men de ansatte vil mest sannsynlig tilegne seg en hel del kunnskap gjennom interaksjon med andre lidenskapelige og kreative mennesker. Innovasjon bør stå i front for små bedrifter, og kontorhotell er et av de mest spennende verktøyene tilgjengelig for å oppnå nettopp dette. Med andre ord sparer du penger og lærer samtidig. Er du en liten bedrift med mål om å prioritere kapital på andre områder men samtidig vokse, så er et kontorhotell absolutt noe for deg.

Behold kontrollen over din sykkel

0

Sykkelregister som gir deg styringen

Å bli frastjålet eller simpelthen miste en sykkel er noe som har skjedd selv den beste av oss. Og om det enda ikke har skjedd oss, så har det nærmest garantert skjedd med noen i vår omgangskrets. Tross til tider stive priser, så er ikke vi nordmenn akkurat blant de beste til å beholde syklene under vår kontroll. Da skal jo sant sies at tyvene også har en meget stor tendens mot å stjele disse. Det er derimot sjeldent profesjonelle tyver, og heller individer som ser seg om etter en raskere tur hjemover. Da er det fort gjort å stjele en sykkel som står tilgjengelig, enten den er låst eller ulåst. Selv om tyven sjelden beholder sykkelen i sitt eie, så har det derimot vært fint lite vi eiere kunne gjøre for å finne igjen sykkelen. Det var før BikeMember kom som en sensasjon på markedet. Etterfølgeren av Falck sykkelregister er et sykkelregister i Norge som på mange måter behandler den ovennevnte problemstillingen. Der sykler før sjelden ble funnet av eier, er denne revolusjonen med på å senke kostnadene ved konstante nykjøp. Stiller du deg selv spørsmålet om du helst vil kjøpe nye sykler eller betale en smule for sikkerhet, så sier svaret seg selv. BikeMember er et rimelig alternativ som lar deg spare en hel del kroner på kanskje noe av det viktigste, nemlig din og dine eiendelers trygghet. Med et fg godkjent sykkelregister som BikeMember, så har veien aldri vært kortere til et tryggere sykkelliv.

 

Alternativet du har lengtet etter

Alternativet har i alle år vært å bare innse tapet og anskaffe en ny sykkel. Her har det gått mange tusenlapper til i norske husstander. Med fg godkjent sykkelregister hos https://bikemember.no/ kan vi derimot legge de gamle og dårlige vanene langt bak oss. Prosessen med å registrere sykkelen her er så enkel og rimelig at det ikke er noen grunn til å se seg tilbake. Alt du er nødt til å gjøre er å oppgi enkel informasjon om deg selv i en registreringsprosess, og deretter vil en oblat bli tilsendt i posten. Du kan velge mellom en individuell plan eller en fleksible plan for hele familien som kommer med meget lave priser. Oblaten du får tilsendt vil kunne klistres enkelt på sykkelen, og før du vet ordet av det er sikkerheten i været. Nå er det slettes ikke nødvendig at tyven i det hele tatt tør å stjele sykkelen, men om han først skulle gjøre dette, så finner du raskt sykkelen igjen dersom den blir dumpet. Finneren tar enkelt frem informasjonen fra oblaten, og du vil bli kontaktet umiddelbart. Da har du sykkelen tilbake, og trenger ikke betale de altfor store beløpene for nyere modeller. Det har aldri vært enklere å holde sykkelen sikker, og dette er alternativet du har lett lenge etter. Nå trenger du aldri å være redd for at sykkelen skal komme på avveie igjen. Har du lyst til å nyte godene av et sykkelregister i Norge i dag så er BikeMember løsningen for deg.

 

Lei av klesmarkedet?

0

Da er Just Junkies din nye favoritt

Klesmarkedet er en bransje de aller fleste har fått ganske langt opp i halsen. Her er det tilbud og salg hver eneste sesong, noe som får alle og enhver til å stille spørsmålstegn. Det er også ofte tilfelle at klærne blir veldig generiske og at en får servert det samme om og om igjen, selv om designerne hevder at de er ute med en ny kolleksjon. Innovasjon er simpelthen et fremmed begrep for mange designere, og dette lider vi kunder av. For kvinner er det noe håp i markedet, men for menn har det bare blitt verre og verre med årene. Kanskje aller verst har det vært at klærne har vært ekstremt overpriset. Der klesshopping ikke frister til å starte med for menn, så blir det neppe noe bedre av å se de grusomme forholdene de må operere i. Dette er rett og slett veldig synd, fordi menn også trenger å kle seg godt og føle seg bra. Det er noe med å kle seg i stilige klær som virkelig hever selvfølelsen og gjør at vi kan forbedre prestasjonene i hverdagen. Det er utrolig hva en dose selvtillit kan gjøre, og med flotte klær får vi dette. Da er det synd at markedet er slik det er. 2trendy er derimot en nettbutikk som prøver å bekjempe de ovennevnte problemstillingene, og med merker som Just Junkies i stallen, så er dette absolutt ikke så langt unna å realiseres.

 

Et rått og maskulint utseende

Selv om Just Junkies er en yngre merkevare, så har dette merket virkelig fått vise seg frem siden oppstarten i 2009. Det har ikke vært noen enkel reise, men nå er merket meget respektert. Med et plagg fra Just Junkies (https://www.2trendy.no/shop/just-junkies-81s1.html), så kan du nærmest være garantert en rekke misunnelige blikk. Der merket kanskje er aller mest kjent for sin enestående stil, så er det også andre gode kvaliteter som kan trekkes frem. For eksempel er kvaliteten på klærne nesten helt uslåelig i dagens marked. Klærne består av slitesterke og flotte materialer som ikke bare gir klærne en god look, men også en kvalitet som gjør at du kan regne med de i flere år fremover. Selv om det kanskje høres for godt ut til å være sant, så får du også merket for meget rimelige priser. Der vanlige merkeklær ofte er overprisede og koster flere tusenlapper, så legger dette merket seg på moderate priser som gjør at du kan få råd til flere plagg av merkekvalitet enn noensinne før. Det er også verdt å merke seg at 2trendy gir deg muligheten til å kjøpe hele antrekk for en billigere penge, og at dersom du bestiller for over 1000 kr, så får du rask og gratis frakt. MVA og toll vil også være inkludert i prisen, slik at du ikke trenger å bekymre deg over dette. Her får du altså alt det du kan tenke deg, og det er på tide å anskaffe et rått og maskulint utseende som virkelig vil sette spor!

Er du glad i musikk?

0

Høyttalere du vil bedyre

I Norge tilbringer vi mye tid inne. Faktisk er vi ranket som det folkeslaget i verden som bruker aller mest penger på interiør, og dette vitner om hvor godt vi liker å slappe av i hjemmet. Det er mange metoder for å slappe av som vi har opparbeidet oss, men lite slår vel litt god underholdning. Enten det er en flott TV-serie, den nyeste filmen på Netflix eller simpelthen god musikk, så slapper vi godt av med god underholdning i heimen. Det er derimot et problem mange støter på, og det kommer i form av dårlig lydkvalitet. Der vi skal legge oss ned og kose oss med underholdning, så er det skuffende når lyden ikke står til stil. Dette er derimot ikke et resultat av at vi er late eller kjipe på pris, det finnes simpelthen bare ikke realistiske alternativer der ute, før nå. Hifi-freaks ønsker å totalt endre på den standarden som er blitt satt i markedet over årene. Der det tidligere har vært en overflod av mellommenn, store summer rettet mot markedsføring og dyre kostnader i henhold til butikklokaler, så tar denne nettbutikken markedet i en helt ny retning. Her går høyttalerne rett fra produsent til deg, kun med en liten tur innom Hifi-freaks for en kvalitetssjekk og enklere tilgang for deg. Er du lei av dårlig lyd når du skal slappe av, så er det vel egentlig liten tvil om hvor du bør gå. Hifi-freaks har kanskje de aller beste tilbudene og et utvalg du har drømt om lenge.

 

Gulvhøyttalere som gir deg kvalitet

Blant de kanskje aller beste alternativene hos Hifi-freaks, finner vi gulvhøyttalere. Disse myteomspunne høyttalerne ble av mange regnet som av moten, ettersom de har sett gammeldagse ut og tatt opp mye plass gjennom årene. Dagens modeller er derimot en helt annen historie, og en gulvstående høyttaler kan fort være det du søker etter. Med gulvstående høyttalere får du i dagens marked både en funksjonell høyttaler og et flott møbel i de aller fleste tilfeller. I modellene hos Hifi-freaks vil du i hvert fall være garantert begge disse egenskapene. Her finner du også et godt utvalg bestående av fantastisk kvalitet. Med alt dette i minnet skulle en tro at prisene var i været hos Hifi-freaks, men dette er langt i fra tilfellet. Faktisk er denne nettbutikken langt rimeligere enn konkurrentene, selv med bedre kvalitet. Dette stammer fra det faktum at Hifi-freaks bruker modellen som er beskrevet over, hvor mellommenn, markedsføring og fysiske lokaler er skjøvet vekk. Ingen av disse aspektene legger noen verdi til ditt kjøp uansett, så hvorfor ikke bare se prisen falle til rekordlave nivåer, mens du mottar et bedre produkt enn noensinne før? Hifi-freaks er en revolusjon som er kommet for å bli i markedet. Dersom du er lei av dårlig lyd, men ikke har råd til å betale for overpriset lyd, så er Hifi-freaks stedet for deg. Anskaff gulvhøyttalere av enestående kvalitet for en rimelig penge i dag!

 

 

Ønsker du å jobbe med andre kreative mennesker?

0

Coworking er svaret du leter etter

Teknologi er veldig spennende og spesielt i vår tidsalder. For de eldre har vi gått fra store, bulkete telefoner til smarttelefoner som kan gjøre nærmest akkurat det vi ønsker. Annen teknologi som kunstig intelligens og Blockchain har også kommet på banen. Dagens marked er rett og slett utelukkende spennende, og det er mye mer innovasjon som er på vei. Kanskje er du eller din bedrift en av de som virkelig ønsker å stå i sentrum av innovasjonen. Allikevel er ikke innovasjon bare enkelt. Ofte kommer det mange hindre i veien, og noen ganger er det en mangel på hjelp som også står i veien. Kontorhotell og deres konsept rundt coworking er derimot en meget god løsning for deg som trenger å fjerne barrierene og samtidig få et lite push i riktig retning.

 

Omring deg med gode ideer

Kontorhotell er et ganske nytt konsept der flere bedrifter kan leie kontorer som alle er i samme bygg. Det sparer kostnader, men øker også sjansen for store gjennombrudd gjennom coworking. Coworking på kontorhotell er en unik mulighet for din bedrift til å møte andre likesinnede. Enten det er innen samme bransje, eller en komplett annen en, så bidrar dagens digitale marked med gode muligheter for samarbeid. Ved å kommunisere med hverandre, kan meget gode ideer komme opp her. Dermed sparer din bedrift tid, penger og kanskje du til og med får et ekstra boost i din innovasjon. Glem den kjedelige prosessen med å finne et nedslitt konto der din bedrift skal operere helt alene. Det er en praksis som for lengst er utdatert, og i dagens marked gjelder det å holde seg relevant. Med tilbudene fra et kontorhotell kan du utnytte innovasjonens krefter innad gjennom for eksempel coworking og gjøre deg klar for store gjennombrudd.

 

Hold på lengre

0

Batterier av høy kvalitet

Er det en ting vi nordmenn elsker å gjøre, så er det å jobbe med hendene. Det er grunn til at vi som nærmest eneste land i verden har dugnad. Tenker en nøye på det, så arbeider vi helt frivillig og gratis, ofte for andre. Vi elsker også å bygge egne ting, ofte fordi vi er litt gjerrige, men også fordi vi liker følelsen av mestring ved å bygge noe med våre egne hender. Dette fører til at vi nordmenn anskaffer mye verktøy. I dagens marked har de fleste av disse tilgang på strøm fra batterier, og de er automatiske. Selv om det ofte er veldig deilig og senker den fysiske belastningen, så koster det mye strøm å utføre ditt arbeid. Det fører i sin tur til frustrerende lange pauser der dine verktøy må lades. Ofte er det nærmest umulig å bruke verktøyene mens de lader, og enkelte lar deg ikke gjøre det engang. Da er det vanskelig å holde maska når du vet at du bare er et par timer unna å fullføre et prosjekt, eller du vet at de neste to timene er de eneste du vil ha ledig denne uka. Mangel på strøm er et reelt problem, også innen verktøy, og noe som virkelig har kommet på banen etter automatiske verktøy. Fortvil derimot ikke, det finnes gode løsninger der ute og de er nærmere enn du tror.

 

Ryobi batteri er redningen

Der de fleste ender opp med å ta en lengre pause fra arbeidet, så er det enkelte som velger å gå til https://batterionline.no/batterier/batteri-til-verktoy/ryobi for gode råd. Leter du etter batterier til dine verktøy, så er Ryobi et godt alternativ, fordi en stor del av dine verktøy nesten helt sikkert er fra denne produsenten. Du kan finne Ryobi batteri 18v, Ryobi gresstrimmer batteri og Ryobi kantklipper batteri bare for å nevne noen av de mange variantene Ryobi markedsfører. Da kan du slippe de lange og kjipe pausene fra ditt arbeid, og i stedet konsentrere deg om det som betyr noe. Det at du får ditt prosjekt ferdig i tide er mye viktigere enn du tror, også for din gode selvfølelse. Trenger du et løft i hverdagen, så er Ryobi klar for dette, bokstavelig talt også. Når ditt nåværende batteri går tomt for strøm trenger du ikke lade verktøyet. I stedet kan du bare plassere ditt nye Ryobi batteri inn i verktøyet, mens det gamle batteriet settes på ladning. Da får du vært i gang med ditt arbeid uten noen form for stopp. Ikke se deg tilbake og surmul for de gamle dagene der du tok lengre pauser fra ditt viktige arbeid. Anskaff et Ryobi batteri og nyt et herlig avbrekk fra stopp i dine arbeidsprosesser. Ryobi er klar til å feie deg av banen med sin gode kvalitet i batterier, men enkelte ganger trengs det dobbelt opp for å tilfredsstille den arbeidsmengden vi nordmenn står inne for. La Ryobi batteri være redningen for deg også.

Nyt fantastisk mat – catering i Stavanger

0
catering-stavanger
catering-stavanger

Et avbrekk du trenger

I en stressende hverdag, så er det ingenting som slår et deilig avbrekk. For de aller fleste så kommer dette gjennom lunsjpause, middag og kanskje en snack her og der. Mat er rett og slett en enestående måte å slappe av på. Det å sitte ned og nyte smakene og ikke bare gå på autopilot i et sett er et velkomment avbrekk for de aller fleste. I tillegg kan vi ofte nyte maten med andre, og dette er bevist å øke vårt sosiale forhold til andre. Mat har også ofte vært sagt å være veien til en manns hjerte, og i dagens samfunn kan sannelig denne frasen rettes mot kvinner også. Mat er rett og slett nøkkelen til en rekke gode ting, og derfor bør vi virkelig nyte den. Nordmenn konsumerer mest frossen pizza i verden og spiser generelt ganske dårlig mat. Siden mat er så viktig for oss og vår glede i hverdagen, så er dette naturligvis veldig synd. Mat bør nytes og det på et helt annet nivå enn det vi nordmenn gjør akkurat nå. Blant hundrevis av kulturer verden rundt finner vi mat som slår frossen pizza hver eneste dag, og gir deg et enda bedre avbrekk fra den lange hverdagen. Det er håp der ute, det gjelder bare å sperre opp øynene litt i blant og få blikket på de mulighetene som er der ute.

Eksotiske muligheter venter

I matveien finnes det nemlig mange eksotiske varianter som bare venter på deg. Er dine smaksløker klar for Indisk mat, Pakistansk mat og andre eksotiske varianter du kanskje aldri har hørt om før? Blant mange alternativer finner du Zouq restaurant som tilbyr rimelig catering i Stavanger. Her finner du både selskapslokaler og muligheter for Take Away, men det bør nevnes at dette er langt i fra en Franchise slik du er vant med i henhold til hurtigmat. I stedet er det høy kvalitet og en eksotisk opplevelse som står på agendaen. Hverdagen kan være ganske så kjedelig, og den blir neppe noe bedre når du har hatt den samme brødskiva med ost hele uka, eller pizza til middag 4 dager i uka. Det er på tide å tenke litt nytt i matveien, og det å gå for noe eksotisk er virkelig veien å gå for deg som prøver å piffe opp hverdagen. Det er helt utrolig hva diverse krydder, nye måter å tilberede kjøtt på og kanskje et par ukjente ingredienser kan gjøre med appetitten. Her snakker vi altså om mat du ikke tvinger i deg fordi du må, men mat som du sluker helt frivillig til enhver tid. Så dersom du er lei av de samme gamle vanene i matveien, så er det håp for deg ute. Mat bør nytes, og med både en restaurant og muligheter for Take Away, så kan du nyte maten akkurat der du vil og med akkurat de personene du ønsker. Ingenting slår et godt måltid, og det kan fort være forskjellen på en god og dårlig dag.

Scandinavian Executive Institute

0

Ledere på løpende bånd

Scandinavian Executive Institute (eller se-institute som det ofte blir kalt) er et skandinavisk institutt som jobber tett med utdanningsinstitusjoner for å utdanne morgendagens ledere. Spesifikt jobber de tett med business skolene INSEAD og IMD, begge meget anerkjente. I stedet for å være student ved disse universitetene i flere år og betale store summer, gir derimot se-institute deg muligheten til å begi deg utpå 3 programmer som kun tar 8 uker hver. Dermed slipper du de altfor store skolepengene, flere år på benken og en total stopp i din karriere. Se-institute sine programmer passer ypperlig for profesjonelle med noen års erfaring innen ledelse og som ønsker å utvikle seg videre. Ofte kan det være vanskelig å få den forfremmelsen en søker etter, men med lederutvikling fra se-institute kan drømmen oppnås. Programmene blir ofte sammenlignet med en MBA som ikke går rundt grøten i det hele tatt. I stedet får du servert den viktigste informasjonen fra professorer og andre eksperter fra næringslivet i løpet av 8 uker. Dette høres nok aldeles fristende ut selv for de yngste studentene, og det er ingen inntaksbegrensinger, så dette er en mulighet for alle og enhver. Dersom du ønsker å utvikle deg som leder og bedre skjønne organisasjon og ledelse fra et akademisk perspektiv, er en av de tre programmene hos se-institute garantert noe for deg.

 

Skill deg ut i mengden

Når bedrifter søker ledere i dagens marked får de ofte en rekke søkere som er unge og med liten erfaring. Det er fordi en simpelthen ikke får råd til å opparbeide seg erfaring for så å ta lange grader innen ledelse hos universitetene. Til det er det simpelthen for mange forpliktelser, som hus og barn, som står i veien midt i livet. Scandinavian Executive Institute løser dette problemet ved å tilby en kort versjon av en MBA, som enkelt kan utføres midt i livet. Du er garantert å skille deg ut i mengden dersom du møter opp til et intervju om en lederstilling med god erfaring og en fullførelse av et av se-institute sine programmer. Gjennom 3 intensive programmer kan du tilegne deg den erfaringen enhver bedrift så desperat søker. Enten det er topplederutdanningen, utdanningen i styrearbeid eller lederutdanning, er du garantert å lære ferdigheter som vil hjelpe deg å lyktes. Topplederutdanningen er for de aller flittigste elevene og de lederne med mest erfaring som søker ny kunnskap. Utdanningen i styrearbeid omhandler ressurser som kostnad, tid og kvalitet, og hvordan du som leder kan sørge for at disse faktorene blir sidestilt og vurdert på en strategisk måte. Sist men ikke minst er lederutdanningen en pur lederutdanning som fokuserer på å få alle og enhver opp på et nivå hvor de kan lede, motivere og organisere andre ansatte. Dette programmet kan passe selv for de med meget minimal erfaring innen ledelse. Med disse 3 programmene for lederutvikling trenger ikke du lenger å slite ned skolebenken. Alt du trenger er viljen til å lære deg nye kunnskaper som kan betyr en helt annen retning i din karriere, og det på bare 8 uker.

Belysning du vil elske

0

Lamper som hever atmosfæren

Det er mange produkter vi nordmenn må kjøpe i hverdagen. Enten det er mat, bensin eller andre ressurser, så har vi neppe noe valg. Et av disse produktene er lamper. Uten disse vil naturligvis hjemmet vårt være meget mørkt, og som et resultat kjøper vi alle lamper, uansett om vi vil det eller ikke. Denne karakteristikken av lamper som noe en bare må ha, og derfor ender opp med å kjøpe billig, er derimot meget trist. Andlight.no tilbyr et helt nytt perspektiv på lamper. Det å kjøpe lamper handler om så mye mer enn kun grunnleggende behov. Hos Andlight handler det om noe ekstra lampen kan gi til ditt hjem. Blant mange modeller tilbys det en helt ny atmosfære i ditt hjem, hvor lampen står i sentrum og sprer en belysning som varmer hjemmet. Det er denne atmosfæren Andlight har forsøkt å kapre. I dag tilbys det en hel rekke modeller, mest sannsynlig mange fler enn hos dine vanlige lampeforhandlere. Allikevel er hver eneste modell nøye utvalgt, og dette vil du merke ganske raskt. Her står høy kvalitet i sentrum, og nettopp dette er et av de store poengene med Andlight. En av de kanskje aller mest ettersøkte modellene er Flos. Dette er en modell for de som virkelig vil ta steget opp fra å se lamper som kun et grunnleggende behov.

 

Flos sine strålende modeller

Modellene til Flos  ; https://andlight.no/shop/flos-66c1.html , er bokstavelig talt strålende, med sine elegante lysstråler som kan få selv det tristeste hjem til å se ut som en eneste fest. Dette merket beviser virkelig sin verdi med sine evner. Flos er inspirert av den Italienske kulturen, og er et direkte resultat av enestående design og et øye for detaljer. Italienerne er kjent for sin evinnelige evne til å aldri gi opp før alt er perfekt, og Flos er et vaskeekte eksempel på denne standhaftigheten. Dino Gavina og Cesare Cassina inngikk i 1962 et samarbeid som skulle vise seg å være starten på et eventyr. Med god erfaring, kreative metoder og en rekke forskjellige materialer, leverte de den gangen et produkt en ikke hadde sett maken til før. Den dag i dag, over 50 år senere, leverer Flos nøyaktig det samme produktet, bare med enda mer erfaring. Disse lampene har gjort kunder fornøyd i flere tiår, og det er ingen grunn til at du ikke skal nyte disse også. Kanskje kan en Flos Glo-Ball friste? Flos Glo-Ball er en bordlampe i ballform som tilbyr et unikt design og en helt unik evne til å belyse ditt hjem. En annen populær lampe er Flos 265. Denne modellen er til motsetning en vegglampe. Med en Flos 265 lampe vil den kjedelige veggen med ett bli et høydepunkt i ditt hjem. I tillegg til Flos Glo-Ball og Flos 265, finner du en rekke andre modeller i Flos sin kolleksjon. Felles for alle er at høy kvalitet, spennende materialer og et øye for detaljer står i sentrum. Med en lampe fra Flos vil ditt hjem få en helt ny atmosfære.