Slik får du god dekning på sjøen også

0
606

Et vanlig problem med livet på sjøen er at dekningen her med ett faller til det laveste nivået din mobil kan fremstille. Dette er rett og slett fordi det ikke er noen mobiltårn midt på sjøen, og dermed fanger din mobil opp signaler helt fra land. Med andre ord, jo lenger ut du reiser på sjøen, jo dårligere blir signalene. Kanskje reiser du ut på havet for å komme deg vekk fra den stressende hverdagen, men det er fortsatt viktig, både for det sosiale og sikkerheten, at du har tilgang på de telefonsamtalene du eventuelt måtte trenge.

 

Det finnes derimot som nevnt ingen mobiltårn ute på sjøen, og ingen moderne smarttelefoner er sterke nok til å oppfatte gode GSM signaler med slike distanser. Dermed er den eneste løsningen å gjøre det proffene gjør, nemlig redningstjeneste, cruisebåter, og flere. De benytter seg nemlig av en signalforsterker til mobil, slik at signalet fanges opp mye bedre, og samtaler enkelt kan utføres uten konstante avbrudd og frykt for støy og dårlig lyd. Dessuten kan du med en signalforsterker til mobil oppleve at samtlige SMS-er går gjennom nærmest med en gang – da i motsetning til å sitte og vente i evigheter på at den skal mottas av den andre parten.

 

Reis på sjøen med trygghet i sinnet

Å reise ut på sjøen handler om å ha det gøy først og fremst. Kanskje skal du og familien bare ut til en flott strand på enden av fjorden, eller rett og slett bare kjøre ut så langt dere kan og hoppe midt i havet! Uansett bør ikke denne gleden bremses av frykten for deres trygghet. Skulle motoren stoppe, båten fylles med vann, eller andre uhell inntreffe, så er det best å være på den trygge siden. Det er en signalforsterker til mobil er helt perfekt for å gi deg og din familie den tryggheten dere fortjener. Da kan dere heller konsentrere dere om å ha det gøy enn å gå med en liten klump i magen gjennom hele båtturen.

 

En signalforsterker til mobil kan dekke alt fra et par hundre kvadratmeters område, til kvadratkilometer. Dermed er det liten tvil om at en slik forsterker også kan gjøre en meget solid jobb i din båt. Tar du med deg en slik ut på havet, så er dette en investering du neppe vil angre. Kanskje får du aldri bruk for den, men en signalforsterker til mobil er minst like mye bare en kilde til trygghet. Dette er rett og slett en besparelse som du vil være foruten, og skal du virkelig ha en flott tur på sjøen der du kan fokusere på å kun ha det gøy, så er dette et viktig innkjøp.

 

Sterkere signaler – Mer trygghet!

Enten du skal reise på jordomseiling, eller bare putrer rundt i egen fjord, så er en signalforsterker til mobil et essensielt verktøy å ha med seg i sin båt. Finn en modell som passer din bruk, og reis tryggere med bedre signaler i båten!