Tannlege i Budapest

0
1278
080624-N-8878B-022 NHA TRANG, Vietnam (June 24, 2008) Cmdr. Bob Smith, right, a dentist with the U.S. Public Health Service, and Tu Nguyen, a Vietnamese translator and pre-dental student from the University of California, San Diego Pre-Dental Society, extract a tooth from a patient. This is the first time Vietnam is allowing the U.S. military to screen and perform surgeries since 1975. Teaming with the Government of Vietnam, the Pacific Partnership mission will conduct medical, dental and construction assistance programs ashore. All medical and dental assistance programs are coordinated with and approved by the Government of Vietnam. U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 3rd Class Michael C. Barton (Released)

Vakre Budapest har mye å by på. Ikke bare vakker på fantastisk arkitektur som den utrolige St. Stefan kirken med den 100 meter høye kuppelen, den stor-slåtte operaen med flotte utsmykninger og statuer, Buda-slottet med borgen fra 1500-tallet eller parlamentsbygningen som er bygget i nygotisk stil. For ikke å snakke om de fantastiske Donau-broene som binder de ulike bydelene Buda og Pest sammen og som preger bybildet.

Men byen har også de beste tannklinikkene i hele verden. For som tannlege i Budapest har man vært gjennom 8 års praksis på klinikkene til de to brødrene Peter og Laszio Lukacs. Som høyt utdannede fagpersoner veileder de nye tannlegespirer i konservativ tannlegevitenskap og protetikk og periodonti. Med en filosofi om at lokalene skal beholde en rolig atmosfære og et stressfritt miljø, søker de to alltid å frembringe smil hos pasientene.

Budapest en hjørnesten for odontologi, implantologi og tannleger

Gjennom mange års hardt arbeide dedikert til pasienters tannhelse, har ungarske tannleger opparbeidet et fantastisk rykte verden over. Det er ikke uten grunn de har vunnet flere priser de siste årene og regnes som de beste tannklinikkene i verden. Årsaken er sammensatt, og handler om erfaring og dyktighet, men også viktig er utvelgelse av de beste materialene og at tannlaboratoriet ligger i samme bygg. Dermed vil man få en kunnskapsoverføring mellom tannlege og lab-ansatte. Samtidig har tannklinikken noe av de aller ypperste utstyret når det kommer til røntgen og CT apparater. Med disse får man satt veldig nøyaktige diagnoser. Derfor er det en glede å arbeide som tannlege på tannklinikken i Budapest.

Alt dette har de fått til som resultat av langsiktig arbeid og det å kunne kombinere tannhelse med et flott opphold i en by som kanskje ikke for alle er like kjent. For som pasient på tannklinikkene blir man godt tatt vare på, og innlosjert på et stilig hotellrom eller egen leilighet dersom man trenger mer ro rundt seg og plass til familiemedlemmer. Man trenger ikke å føle seg som enda en i rekken av mange pasienter, for behandlingen er skreddersydd for individuelle ønsker.

Som en femstjerners tannklinikk vil man bli ført gjennom prosessene på en betryggende måte, uten at man føler at man står på et samlebånd.

 

Så perfekt at det brukes som mal for andre

Klinikken til de to brødrene Lukacs er blitt så berømt og velkjent at den har blitt tildelt en spesialautorisasjon som opplæringssenter. Med denne autorisasjonen kan de være med på å videreutvikle tannhelseklinikker verden over. Og ved å knytte tannleger verden over sammen, kan kompetansehevingen være med på å skape bedre tannhelse for folk flest. Dersom man er interessert i å få behandling på tannklinikken som går under konseptet Helvetic Clinics, kan man enkelt sende inn en forespørsel og planlegge oppholdet ved å gå inn på den selvforklarende nettsiden deres som også finnes på norsk. Da vil man bli tatt i mot med åpne armer som er klare for å hjelpe den det måtte være. For hos tannlegene i Budapest er man alltid trygg på et godt resultat.

Tannklinikk Helvetic Clinics Budapest
12 Revay ut, 1065 Budapest Ungarn
+36 1 808 8166